Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Doporučujeme podávat s jogurtovo-česnekovým dipem.
Ve větší míse smícháme mouku, polentu a vodu. Vše osolíme a pomocí rukou zpracujeme těsto. Pokud je těsto moc lepkavé, přidáme ještě trochu mouky.
Vál, na kterém budeme těsto zpracovávat, posypeme také moukou a pomoučníme si i váleček. Pomocí něho vyválíme tenký plát.
Z těsta pak vykrajujeme tvary, jaké se nám budou zrovna líbit. Krekry poté přendáme na plech vyložený pečicím papírem.
Pečicí papír potřeme trochou olivového oleje, aby se nám sušenky nepřipálily.
Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 10-15 minut.