Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Připravíme si vývar. Na oleji osmahneme očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli, aby zesklovatěla, přidáme zázvor a promícháme. Přidáme kosti, zalijeme asi litrem vody, přidáme ostatní suroviny a vaříme přibližně 1 a půl hodiny pod pokličkou.
Mezitím připravíme hovězí maso. Na rozpálené pánvi pečeme osolený a okořeněný steak z každé strany asi 3 minuty. Necháme odležet 20 minut a pak nakrájíme na tenké plátky.
Rýžové nudle namočíme na 3 minuty do vařící vody a přecedíme. Rozdělíme do 4 porcí.
Vývar scedíme, zalijeme jim nudličky, přidáme hovězí maso, čerstvý koriandr, měsíček citronu a nakrájenou papričku jalapeno.