Recepty Polévky Polévka z červené řepy s brusinkami

Ingredience

200 gramů brusinky (čerstvé)

1 hlávka červeného zelí

2 vejce

200 mililitrů zakysané smetany

cukr

pepř

ocet

sůl

Postup přípravy

1

Čerstvé brusinky povařte ve vodě, až popraskají. Zelí nakrájejte nadrobno, dejte vařit, přidejte k němu brusinky i se šťávou a uvařte doměkka. Mimo oheň vmíchejte rozšlehaná vejce a smetanu a poté polévku dochuťte – má mít jemně sladkokyselou chuť. Polévka lze podávat samotná či s čerstvým pečivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4