Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli či šalotku zbavíme slupky a nakrájíme nadrobno.
Brambory oškrábeme a nakrájíme je na menší kostky.
Do většího hrnce vložíme máslo a necháme rozpustit. Poté do hrnce přidáme cibuli a restujeme ji dosklovata.
Do hrnce přidáme brambory a medvědí česnek a zalijeme vše vývarem. Polévku osolíme.
Vaříme dokud nebudou brambory měkké. Poté polévku rozmixujeme tyčovým mixérem.
Nyní přidáme smetanu a citrónovou šťávu a ještě chvíli povaříme.
Nakonec přidáme nastrouhaný Grana Padano. Dle chuti ještě osolíme a opepříme.
Rozehřejeme pánev a vložíme do ní plátky mandlí, které velmi rychle opečeme (mají tendenci se rychle připálit).
Podáváme tak, že do talíře nalijeme polévku a posypeme ji plátky mandlí.