Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Pokud je bůček moc tučný, přidáme jen polovinu sádla.
TIP 2: Z uvedených surovin uvaříte 3 zavařovací sklenice o objemu 165.
Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
Česnek oloupeme a prolisujte nebo utřete se solí.
Bůček osolíme ze všech stran a vetřeme do něj česnek. Okmínujeme ho a posypeme ho paprikou.
Připravený bůček dáme do pekáče, který se dá zakrýt poklicí. Podlijeme ho vodou, přikryjeme pekáč poklicí a dáme ho péct na 3,5 hodiny.
V polovině pečení tudíž po hodině a 45 minutách bůček v pekáči obrátíme na druhou stranu, podle nutnosti můžeme podlít znovu vodou a pečeme dál.
Po další hodině a půl zkusíme bůček ochutnat, jestli je maso měkké.
Upečený bůček nakrájíme na menší kousky, přidáme k němu sádlo a výpek z pekáče a tyčovým mixérem ho rozmixujeme. Nesmí být úplně na kaši!
Do pomazánky přidáme podle chuti plnotučnou hořčici. V lednici by pomazánka měla vydržet 7 dní.