Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejdříve zvolna vaříme celé pomeranče v zakrytém kastrolu jednu hodinu. Poté necháme vychladnout. Mezitím oddělíme bílky od žloutků. Žloutky našleháme se Stévií do pěny. Z bílků se špetkou soli vyšleháme tuhý sníh. Potom uvařené pomeranče rozkrájíme na čtvrtiny a společně s kůrou rozmixujeme. Rozmixované pomeranče smícháme se žloutkovou pěnou, přidáme zrníčka z vanilkového lusku, mouku s kypřícím práškem a promícháme. Nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků.
Těstem naplníme formu a pečeme v předehřáté troubě na 150 °C 50 minut. Hotový koláč ozdobíme strouhanou pomerančovou kůrou a nasekanými pistáciemi.