Recepty Dezerty Pečené Pomerančovo-rebarborový frgál s pekany a šmakounem

Ingredience

Těsto
200 g ovesných vloček (rozmixovaných)
1 vejce
30 g kokosového oleje
150 ml mandlového mléka (150 až 200 ml)
1 odměrka vanilkového proteinu
Náplň
1 pomeranč (velký)
řapíky rebarbory
½ balení Šmakoun pomerančového krému
Posyp
30 g pekanových ořechů

Postup přípravy

1

Vločky smícháme s olejem, vejcem a proteinem. Ke směsi nalijeme mléko, aby šlo těsto lépe promíchat, ale zároveň zůstalo hutné a tvarovatelné. Necháme odpočinout v lednici.

2

Rebarboru a pomeranče oloupeme, nakrájíme na kostičky a vaříme v troše vody. Jakmile má rebarbora i pomeranč marmeládovou konzistenci, přimícháme Šmakouní krém a dáme vychladit.

3

Těsto tvarujeme na plech s pečícím papírem do velkého kola, okraje necháme vyšší. Na těsto nalijeme vychladlou náplň a posypeme ořechy.

4

Frgál pečeme 25 minut na 170 °C.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3