Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Vločky smícháme s olejem, vejcem a proteinem. Ke směsi nalijeme mléko, aby šlo těsto lépe promíchat, ale zároveň zůstalo hutné a tvarovatelné. Necháme odpočinout v lednici.
Rebarboru a pomeranče oloupeme, nakrájíme na kostičky a vaříme v troše vody. Jakmile má rebarbora i pomeranč marmeládovou konzistenci, přimícháme Šmakouní krém a dáme vychladit.
Těsto tvarujeme na plech s pečícím papírem do velkého kola, okraje necháme vyšší. Na těsto nalijeme vychladlou náplň a posypeme ořechy.
Frgál pečeme 25 minut na 170 °C.