Pórková polévka s nízkým obsahem laktózy
Ingredience
1 velký pórek
1 litr zeleninového vývaru
150 ml smetany bez laktózy
4 lžíce olivového oleje
špetka pepře
špetka soli
Popis

TIP: Přimíchat můžeme i smetanový sýr bez laktózy, který necháme v polévce rozvařit.

Postup přípravy
1
Pórek nakrájíme na malé kousky. Ve velkém hrnci si rozehřejeme olivový olej a pomalu smažíme pórek, dokud není opečený dozlatova.
2
Pórek nezapomeneme osolit a opepřit dle chuti.
3
Poté zalijeme litrem zeleninového vývaru a zhruba 10 minut povaříme.
4
Na závěr přidáme smetanu a povaříme ještě dalších 5 minut.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
před 2 měsíci