Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Olivový olej smícháme s tymiánem, přidáme sůl a pepř. Portobello pomažeme směsí z olivového oleje a položíme na gril, tak aby bylo vidět žebrování.
Grilujeme zhruba 20 minut. Poté otočíme a grilujeme dalších 5 minut. Housku rozkrojíme napůl a na grilu opečeme z obou stran dokřupava. Na gril dáme na 5 - 10 minut i kozí roh (chilli papričku) pro zvýraznění chuti.
Na spodní část housky dáme lžíci Tatarské omáčky Hellmann´s, rukolu, opečený žampion, přidáme nasekanou cibulku, opečenou papričku a vrchní stranu opečené housky.