Ingredience

4-6 PSTRUH

ŠPETKA SUL

4/6 CITRON

TRSY PAŽITKA-PETRŽEL

2 KOŘENÍ NA RYBY

2 MÁSLO

2 LŽÍCE OLIV OLEJ

Postup přípravy

1

Čerstvé ryby vykuchame upláchneme prosolíme

2

Marinádu - rozpuštěné vychladlé máslo smícháme s olejem kořením na ryby vymačkanými citrony a nasekanými bylinkami.

3

Ryby pořadně potřeme marinádou, je lepší jí mít více aby zbylo dovnitř a zbytek se muže nalít na ryby. Necháváme uležet půl dne ale tím že nakoupíme ryby na sádkách lze grilovat už za dvě hodiny.

4

Lze podávat jak s chlebem bagetkou tak různými saláty

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4