Recepty Hlavní jídla Pstruh na grilu s citrony a bylinkovou krustou
Ingredience
4 menší pstruzi
špetka soli
špetka pepře
50 g hladké mouky
2 plátky toustového chleba
40 g parmazánu
plocholistá petržel
bazalka
4 lístky šalvěje
koriandr
1 stroužek česneku
citronová kůra
2 lžíce olivového oleje
Postup přípravy
1
Očištěné vykuchané pstruhy osolte a opepřete.
2
Bylinky vetřete dovnitř pstruhů a poté ryby obalte v hladké mouce.
3
Připravte si krustu: v misce smíchejte olivový olej, přepasírovaný česnek, nasekané bylinky, nastrouhaný parmazán, sůl a pepř. Vše promíchejte a vpracujte natrhaný toustový chléb.
4
Směs vložte na ryby a pečte je v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova, asi 15 minut.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
30 min.
Dezerty