Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Vychladlé hvězdičky můžeme pocukrovat nebo polomáčet v čokoládě.
V míse smícháme cukr s máslem a vejci a utřeme do pěny.
Po malých částech přidáme bezlepkovou mouku a vanilkové pudinky.
Hotové těsto necháme odpočinout v chladu alespoň 2 hodiny.
Připravíme si plech s pečícím papírem a s pomocí cukrářského sáčku tvoříme hvězdičky. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 200 °C 12 – 15 minut.
Hvězdičky necháme vychladnout, poté do jejich středu umístíme kandované třešně, které přilepíme medem nebo troškou rozpuštěné čokolády.