Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve si připravíme rajčata. Sundáme zelenou stopku a spodek nařízneme do kříže. Vhodíme do vroucí vody a počítáme do osmi nebo deseti. Slupka se začne kroutit. Vyndáme a slupku sloupneme. Měla by se sloupnout, protože jinak je v jídle hořká. Na rendlíku osmahneme cibulku dozlatova, přidáme nakrájený česnek, minutu pražíme a přilijeme oloupaná rajčata. Přidáme bujón a podlijeme. Okořeníme. Vaříme 15 minut. Sundáme z plotny, vyndáme bobkový list, rozmixujeme na pyré a ozdobíme bazalkou.