Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V mlýnku nameleme sušený kokos a namočené mandle v lepkavou hmotu a smícháme je s drcenými pistáciovými oříšky. Přidáme agáve sirup, promícháme v hmotu a natlačíme do dortové formy. Tu vložíme na 60 minut do lednice.
Datle rozmixujeme v hladkou pastu. Tu vyndáme a v mixéru nyní rozmixujeme kešu ořechy s vodou, solí a agávovým sirupem. Poté přidáme datlovou pastu, kokosový olej, kakao, banán a mandle. Mixujeme, dokud nám nevznikne hladká hmota.
Náplň navršíme rovnoměrně na pistáciovou krustu, vrch zasypeme pistáciovými oříšky a můžeme podávat.