Raw čokoládový dort s pistáciovou krustou
Ingredience
Pistáciová krusta
4 lžíce drcených pisáciových oříšků + něco na vrch dortu
2 lžíce sušeného kokosu
2 lžíce předem namočených mandlí (na 6 hodin)
1 lžíce agávového sirupu
Náplň
300 g kešu ořechů
200 g kakaa
250 ml kokosového oleje
100 ml agávového sirupu
200 ml vody
1/2 banánu
100 g předem namočených datlí (na 6 hodin)
špetka soli
Postup přípravy
1
V mlýnku nameleme sušený kokos a namočené mandle v lepkavou hmotu a smícháme je s drcenými pistáciovými oříšky. Přidáme agáve sirup, promícháme v hmotu a natlačíme do dortové formy. Tu vložíme na 60 minut do lednice.
2
Datle rozmixujeme v hladkou pastu. Tu vyndáme a v mixéru nyní rozmixujeme kešu ořechy s vodou, solí a agávovým sirupem. Poté přidáme datlovou pastu, kokosový olej, kakao, banán a mandle. Mixujeme, dokud nám nevznikne hladká hmota.
3
Náplň navršíme rovnoměrně na pistáciovou krustu, vrch zasypeme pistáciovými oříšky a můžeme podávat.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4