Recepty Dezerty Nepečené Raw dezert: brownies

Ingredience

250 g vlašských ořechů
100 g mandlí
100 g kustovnice
200 g sušených datlí
100 g světlého karobu
2 špetky mořské soli
1 lžíce medu
1 hrst sušených tropických ovocí
Čokoládová poleva
lžíce kokosového oleje (BIO)
½ avokáda
1 lžíce světlého karobu

Popis

TIP: Místo kandovaného ovoce můžete použit nepražené bio pistácie.

Postup přípravy

1

Kandované ovoce nasekáme na hrubo a odložíme si ho stranou. Kustovnici nakrájíme na menší kousky a smícháme ji s ovocem.

2

V mixéru rozmixujeme mandle, vlašské ořechy, datle, med i karob společně se špetkou soli. Mixujeme dostatečně dlouho, aby nám vznikla hladká hmota. Do hotové hmoty zamícháme kustovnici a kandované ovoce.

3

Připravíme si formu s pečícím papírem, na který brownies rozložíme. Brownies si ochutíme dobrou čokoládovou polevou.

4

V mixéru rozmixujeme avokádo, olej a karob. Hotovou směsí můžeme brownies potřít nebo jen lehce pokapat při samotném podávání dezertu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3