Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Navrch můžeme položit lístky máty a ozdobit borůvkami.
Rozemeleme pekanové ořechy a mandle na malé kousky, poté přidáme kokosový olej, datle a grepovou kůru. Ochutíme solí a vanilkovým extraktem a vše promícháme tak důsledně, abychom dostali hladké těsto. Těsto rozprostřeme do formy po celém dnu až do okrajů a necháme odležet.
Rozmixujeme kešu ořechy, dále přidáme vanilkový extrakt, javorový sirup a kokosové a mandlové mléko. Když je směs naprosto hladká, přidáme grepový džus a ještě chvíli mixujeme.
Vzniklou směs nalijeme do připravené formy a necháme na pár hodin ztuhnout v lednici. Před servírováním pak nechte cheesecake chvíli odstát v pokojové teplotě.