Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Raw švestkové kuličky jsou výbornou a energicky vydatnou verzí běžného receptu. Tento raw recept je lépe stravitelný, nezatěžuje organismus a díky slunečnici obsahuje spoustu vitamínu E a zajišťuje produkci červených krvinek. V tomto jídle najdete velké množství esenciálních kyselin, antioxidantů a díky máku také slušnou dávku vápníku.
Kešu ořechy a rozinky nebo datle si namočíme 2 hodiny předem.
Slunečnicová semínka, namočené datle či rozinky a kešu rozmixujeme.
Do rozmixované směsi přidáme polévkovou lžíci kokosového oleje a těsto vymícháme.
Z připraveného těsta na švestkové kuličky si odtrhneme část, rozmáčkneme ji na dlani, umístíme do ní švestku a vytvarujeme kuličku. Takto postupujeme, dokud neuděláme všechny kuličky.
Mák promícháme s kokosovým cukrem a následně v něm raw kuličky obalíme.
Švestkové kuličky podáváme polité teplým kokosovým olejem.