Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Máslo necháme změknout, aby se nám s ním dobře pracovalo. Mouku prosejeme a smícháme s cukrem i špetkou soli.
Změklé máslo vyšleháme s vajíčkem. Směs spojíme se sypkou částí a vypracujeme hladké těsto, které dáme na 25 minut do lednice.
Rebarboru očistíme a nakrájíme na malé kousky. Rebarboru smícháme s cukrem, Předehřejeme si troubu na 180 °C.
Do misky dáme tvaroh, vajíčka, med, škrob, vanilkový cukr a směs na nejnižší rychlost vyšleháme ve hladký krém.
Formu na koláč vymažeme máslem a vysypeme moukou. Odpočaté těsto vyválíme a přendáme ho do formy. Pečlivě ho vytvarujeme podle formy a přebývající části uřízneme. Těsto na několika místech propíchneme vidličkou.
Část rebarbory poklademe na dno koláče, zalijeme rebarboru tvarohovou směsí a na na ni ještě poklademe zbytek rebarbory.
Koláč dáme péct do trouby na 35 minut. Pečeme dozlatova a hotový koláč necháme vychladnout.