Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rýži uvaříme ve vodě se skořicí a hotovou rýži necháme vychladit.
Šmakouna nastrouháme nahrubo, rebarboru oloupeme a nakrájíme na drobno. Bílky vyšleháme do pevného sněhu, ořechy nasekáme a pár si jich odložíme stranou na ozdobu.
Rebarboru a polovinu Šmakouna dáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme, dokud směs nezhoustne.
Druhou půlku Šmakouna, nasekané ořechy a sníh z bílků vmícháme do rýže.
Do vymazané formy navrstvíme polovinu rýže, směs rebarbory i Šmakouna a druhou půlku rýže.
Dozdobíme pekany a pečeme 40 minut na 170 °C.