Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Rebarborový rýžový nákyp s pekany a šmakounem
Ingredience
100 g kulatozrnné rýže
20 g sušených bílků nebo 4 čerstvé bílky
100 g Šmakouna brusinka&goja
1 a půl stonku rebarbory
20 g pekanů
Postup přípravy
1
Rýži uvaříme ve vodě se skořicí a hotovou rýži necháme vychladit.
2
Šmakouna nastrouháme nahrubo, rebarboru oloupeme a nakrájíme na drobno. Bílky vyšleháme do pevného sněhu, ořechy nasekáme a pár si jich odložíme stranou na ozdobu.
3
Rebarboru a polovinu Šmakouna dáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme, dokud směs nezhoustne.
4
Druhou půlku Šmakouna, nasekané ořechy a sníh z bílků vmícháme do rýže.
5
Do vymazané formy navrstvíme polovinu rýže, směs rebarbory i Šmakouna a druhou půlku rýže.
6
Dozdobíme pekany a pečeme 40 minut na 170 °C.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 19. 6. od 8:00 do 25. 6. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/17_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4