Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Rebarborový rýžový nákyp s pekany a šmakounem

Ingredience

100 g kulatozrnné rýže

20 g sušených bílků nebo 4 čerstvé bílky

100 g Šmakouna brusinka&goja

1 a půl stonku rebarbory

20 g pekanů

Postup přípravy

1

Rýži uvaříme ve vodě se skořicí a hotovou rýži necháme vychladit.

2

Šmakouna nastrouháme nahrubo, rebarboru oloupeme a nakrájíme na drobno. Bílky vyšleháme do pevného sněhu, ořechy nasekáme a pár si jich odložíme stranou na ozdobu.

3

Rebarboru a polovinu Šmakouna dáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme, dokud směs nezhoustne.

4

Druhou půlku Šmakouna, nasekané ořechy a sníh z bílků vmícháme do rýže.

5

Do vymazané formy navrstvíme polovinu rýže, směs rebarbory i Šmakouna a druhou půlku rýže.

6

Dozdobíme pekany a pečeme 40 minut na 170 °C.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 16. 10. od 8:00 do 22. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/34_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4