Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Velikonoční nádivku si upečte podle tradice na Bílou sobotu k večeři. Aby se vám dobře spalo, vyzkoušejte zdravou velikonoční nádivku ve vegetariánské verzi. Nádivku můžete připravit i ve formě na muffiny.
Předehřejte si troubu na 150 °C.
Baby špenát spařte horkou vodou.
Do dvou misek rozdělte vajíčka na žloutky a bílky. Z bílků a soli vyšlehejte tuhý sníh.
Žloutky vyšlehejte spolu s rozpuštěným máslem, solí a pepřem.
Toustový chleba nakrájejte na menší kostičky a opražte je nasucho na pánvi.
Připravte si menší hluboký pekáček (nebo formu na muffiny) a vyložte pečícím papírem.
V míse promíchejte vyšlehané žloutky s kostičkami toustového chleba.
Přidejte spařený baby špenát a bazalku. Poté opatrně vmíchejte sníh z bílků.
Směs přelijte do pekáčku (případně do formy na muffiny) a pečte dozlatova zhruba 35 minut.
K nádivce můžete připravit ještě zeleninový salát.
TIP: Vyzkoušejte službu Tesco online nákupy. Ušetříte si čas, který byste jinak strávili v supermarketu. Vyhnete se frontám na pokladně a celý nákup vám přineseme až ke dveřím.