Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Brambory si nakrájíme na tenké plátky, šalotku nakrájíme na tenká kolečka. Poté si nasekáme česnek.
Očistíme si fazolky od konců a dáme do vroucí osolené vody, blančírujeme tři minuty do poloměkka. Poté je prudce ochladíme.
Všechny suroviny si dáme do větší mísy, přidáme sůl a pepř, zakápneme olivovým olejem a vše promícháme a dáme na pečicí papír. Přidáme trochu tymiánu a ještě zakápneme olivovým olejem.
Zeleninu dáme na gril na nepřímý oheň. Mezitím, co se zelenina griluje si připravíme maso.
Steak z obou stran osolíme a opepříme. Dáme na gril.
Servírujeme společně se zeleninou, dozdobíme tymiánem a osolíme.