Recepty Hlavní jídla S masem Rib-eye steak podle Marcely Vuong

Ingredience

vysoký roštěnec

sůl

pepř

4 větší brambory

1 šalotka

4 stroužky česneku

500 g zelených fazolek

olivový olej

Postup přípravy

1

Brambory si nakrájíme na tenké plátky, šalotku nakrájíme na tenká kolečka. Poté si nasekáme česnek.

2

Očistíme si fazolky od konců a dáme do vroucí osolené vody, blančírujeme tři minuty do poloměkka. Poté je prudce ochladíme.

3

Všechny suroviny si dáme do větší mísy, přidáme sůl a pepř, zakápneme olivovým olejem a vše promícháme a dáme na pečicí papír. Přidáme trochu tymiánu a ještě zakápneme olivovým olejem.

4

Zeleninu dáme na gril na nepřímý oheň. Mezitím, co se zelenina griluje si připravíme maso.

5

Steak z obou stran osolíme a opepříme. Dáme na gril.

6

Servírujeme společně se zeleninou, dozdobíme tymiánem a osolíme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4