Recepty Hlavní jídla S masem Rib-eye steak podle Marcely Vuong
Ingredience
vysoký roštěnec
sůl
pepř
4 větší brambory
1 šalotka
4 stroužky česneku
500 g zelených fazolek
olivový olej
Postup přípravy
1
Brambory si nakrájíme na tenké plátky, šalotku nakrájíme na tenká kolečka. Poté si nasekáme česnek.
2
Očistíme si fazolky od konců a dáme do vroucí osolené vody, blančírujeme tři minuty do poloměkka. Poté je prudce ochladíme.
3
Všechny suroviny si dáme do větší mísy, přidáme sůl a pepř, zakápneme olivovým olejem a vše promícháme a dáme na pečicí papír. Přidáme trochu tymiánu a ještě zakápneme olivovým olejem.
4
Zeleninu dáme na gril na nepřímý oheň. Mezitím, co se zelenina griluje si připravíme maso.
5
Steak z obou stran osolíme a opepříme. Dáme na gril.
6
Servírujeme společně se zeleninou, dozdobíme tymiánem a osolíme.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4