Recepty Hlavní jídla S masem Rizoto na víně s klobáskou a rozmarýnem

Ingredience

2 vepřové klobásy

500 ml bílého suchého vína

2 stroužky česneku

lžíce másla

lžička rozmarýnu

350 g rýže Carnaroli

500 ml zeleninového vývaru

sůl

Postup přípravy

1

Klobásku nakrájíme na kousky, česnek oloupeme a na drobno nasekáme. Klobásku osmažíme na másle a přidáme česnek. Vše podlijeme vínem.

2

Vepřovou klobásu zbavíme kůžičky a nakrájíme na malé kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno.

3

Do směsi přidáme vodou propláchnutou rýži. Lehce osolíme a podlijeme vývarem.

4

Vaříme dokud není rýže měkká a podle potřeby podléváme vývarem. Nakonec přidáme čerstvý rozmarýn.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4