Recepty Hlavní jídla S masem Rizoto na víně s klobáskou a rozmarýnem
Ingredience
2 vepřové klobásy
500 ml bílého suchého vína
2 stroužky česneku
lžíce másla
lžička rozmarýnu
350 g rýže Carnaroli
500 ml zeleninového vývaru
sůl
Postup přípravy
1
Klobásku nakrájíme na kousky, česnek oloupeme a na drobno nasekáme. Klobásku osmažíme na másle a přidáme česnek. Vše podlijeme vínem.
2
Vepřovou klobásu zbavíme kůžičky a nakrájíme na malé kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno.
3
Do směsi přidáme vodou propláchnutou rýži. Lehce osolíme a podlijeme vývarem.
4
Vaříme dokud není rýže měkká a podle potřeby podléváme vývarem. Nakonec přidáme čerstvý rozmarýn.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4