Recepty Hlavní jídla Ryby Rizoto s mořskými plody a zeleninou

Ingredience

150 g mořských plodů (Nowaco mořský koktejl)
200 g mražené zeleninové směsi (oblíbené)
1 cibule
1 stroužek česneku
1 citron
200 g rýže
1 lžíce slunečnicového oleje
1 lžíce másla
sůl
mletý černý pepř
1 špetka kari
1 snítek čerstvé petrželky

Postup přípravy

1

Na oleji orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme směs mražené zeleniny a důkladně propláchnutou rýži.

2

Dochutíme pepřem, solí a špetkou kari.

3

Přidáme vroucí vodu a necháme povařit do změknutí rýže.

4

Mezitím na másle orestujeme mořské plody přibližně 10 minut. Dochutíme třeným česnekem a citronovou šťávou.

5

Orestované mořské plody opatrně vmícháme do uvařené rýže. Na talíři servírujeme s čerstvou petrželkou, případně plátkem citronu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3