Ingredience

1 kg nízkého roštěnce
80 ml olivového oleje
80 ml worcestrové omáčky
sůl
mletý černý pepř
potravinářský provázek (na svázání masa)

Popis

TIP: Maso krájíme na opravu velmi tenké plátky. Jinak bychom si moc nepochutnali.

Postup přípravy

1

Maso očistíme. Opepříme a osolíme a svážeme potravinářským provázkem. Pokapeme worcesterskou omáčkou a dáme do pekáčku, do kterého jsme nalili olivový olej. Maso v něm obalíme a necháme přes noc uležet.

2

Druhý den si rozpálíme pánev. Maso na něm zprudka ze všech stran opečeme. Troubu si rozpálíme pouze na 140 °C. Pečeme pozvolna zhruba 40 minut. Pokud je maso hotové, mělo by mít uvnitř zhruba 54 °C.

3

Po upečení zabalíme maso do alobalu a necháme ještě 15 minut dojít.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3