Recepty Hlavní jídla S masem Romantická večeře pro dva: jehněčí kotletky s lehkým salátkem
Ingredience
200 g jehněčí kotlety s kostí
100 ml olivového oleje
2 stroužky česneku
šťáva z jednoho citronu
sůl
pepř
čerstvé salátové listy
hrst piniových ořechů
hrst kustovnice čínské
Postup přípravy
1
Nejdříve připravíme marinádu. V misce smícháme olivový olej, prolisovaný česnek, citronovou šťávu, sůl a pepř.
2
Kotlety potřeme marinádou a dáme do lednice odležet do druhého dne.
3
Na pánvi na olivovém oleji kotlety zprudka orestujeme, poté podlijeme trochou vody, a podusíme dalších 10 minut.
4
Podáváme se salátem z čerstvých salátových listů, piniových ořechů a kustovnice čínské, který lehce zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 3 měsíci