Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Rozbalený štrůdl z ovesných vloček

Ingredience

150 g ovesných vloček (mletých)
200 g odtučněného tvarohu
50 ml vody
2 lžičky sušené stévie
150 g jablek (nastrouhaných)
1 lžička mleté skořice
50 g lískových ořechů (sekaných)

Postup přípravy

1

V míse si smícháme vločky, tvaroh, vodu a lžičku stévie.

2

Na plech vyložený pečicím papírem navrstvíme vločkovou směs (aby byla tlustá cca 2,5 cm).

3

Doprostřed navrstvíme strouhaná jablka smíchaná se skořicí, 1 lžičkou stévie a ořechů. Pomocí pečicího papíru štrúdl zabalíme a dáme péct do trouby na 190 °C na cca 35 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3