Recepty Hlavní jídla Rozmarýnové brambory na grilu
Ingredience
8 menších brambor
20 dkg slaniny nakrájené na plátky
3 větvičky rozmarýnu
1 stroužek česneku
1 cibule
olivový olej
Postup přípravy
1
Z rozmarýnu natrháme snítky a nakrájíme je na jemno. V misce smícháme olivový olej s nakrájeními snítky rozmarýnu a směs ochutíme lisovaným česnekem.
2
Do alobalu nakrájíme osolené plátky brambor i cibule, pokapeme je ochuceným olivovým olejem a zabalíme. Alobal dáme na gril a grilujeme asi 30 minut.
3
Na grilu si připravíme také plátky slaniny. Hotové brambory a cibulku podáváme se slaninou. Jou skvělé jako samostatné jídlo nebo příloha k masu.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci