Rozpékaný plněný chléb s jalapeños papričkami

Ingredience

1 celozrnný chléb (rustikální)
350 g čedaru
¼ hrnku jalapeño papričky (naložených)
¼ hrnku jarní cibule
4 lžíce másla (rozpuštěného)

Postup přípravy

1

Předehřejte troubu na 180˚C.

2

Bochník nařežte z vrchu do mřížky. Dejte si však pozor, abyste ho neprokrájeli až dolů.

3

V misce smíchejte nastrouhaný sýr, nakrájenou cibulku a jalapeños papričky. Směs zalijte rozpuštěným máslem a prohněťte.

4

Směs rovnoměrně vetřete do mřížky v bochníku.

5

Chléb zabalte do alobalu a dejte péct na 15 minut.

6

Po uplynutí doby sundejte alobal z vršku bochníku a pečte dalších 10 minut, dokud se sýr pořádně nerozteče do všech mezírek v mřížce.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3