Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Předehřejte troubu na 180˚C.
Bochník nařežte z vrchu do mřížky. Dejte si však pozor, abyste ho neprokrájeli až dolů.
V misce smíchejte nastrouhaný sýr, nakrájenou cibulku a jalapeños papričky. Směs zalijte rozpuštěným máslem a prohněťte.
Směs rovnoměrně vetřete do mřížky v bochníku.
Chléb zabalte do alobalu a dejte péct na 15 minut.
Po uplynutí doby sundejte alobal z vršku bochníku a pečte dalších 10 minut, dokud se sýr pořádně nerozteče do všech mezírek v mřížce.