Rozpékaný plněný chléb s jalapeños papričkami

Ingredience

1 bochník rustikálního chleba

350 g sýra čedaru

1/4 hrnku naložených jalapeños

1/4 hrnku jarní cibulky

4 lžíce rozpuštěného másla

Postup přípravy

1

Předehřejte troubu na 180˚C.

2

Bochník nařežte z vrchu do mřížky. Dejte si však pozor, abyste ho neprokrájeli až dolů.

3

V misce smíchejte nastrouhaný sýr, nakrájenou cibulku a jalapeños papričky. Směs zalijte rozpuštěným máslem a prohněťte.

4

Směs rovnoměrně vetřete do mřížky v bochníku.

5

Chléb zabalte do alobalu a dejte péct na 15 minut.

6

Po uplynutí doby sundejte alobal z vršku bochníku a pečte dalších 10 minut, dokud se sýr pořádně nerozteče do všech mezírek v mřížce.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4