Recepty Hlavní jídla Ryby Ryba v citrónovo-máslové omáčce
Ingredience
2 ks filet z tresky
2 lžíce mouky
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce másla
2 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce petrželová nať
sůl
mletý černý pepř
Postup přípravy
1
V hrnci rozpustíme máslo. Nalijeme máslo do mísy a smícháme ho s citrónovou šťávou.
2
Rybu ochutíme solí a pepřem, posypeme moukou a osmažíme.
3
Po obou stranách zakápneme olivovým olejem.
4
Dáme rybu na talíř, přidáme citrónovou šťávu a posypeme nasekanou petrželovou natí.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4