Recepty Hlavní jídla Ryby Ryba v citrónovo-máslové omáčce

Ingredience

2 ks filet z tresky

2 lžíce mouky

2 lžíce olivového oleje

2 lžíce másla

2 lžíce citrónové šťávy

1 lžíce petrželová nať

sůl

mletý černý pepř

Postup přípravy

1

V hrnci rozpustíme máslo. Nalijeme máslo do mísy a smícháme ho s citrónovou šťávou.

2

Rybu ochutíme solí a pepřem, posypeme moukou a osmažíme.

3

Po obou stranách zakápneme olivovým olejem.

4

Dáme rybu na talíř, přidáme citrónovou šťávu a posypeme nasekanou petrželovou natí.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 26. 2. od 8:00 do 3. 3. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/53_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8