Recepty Polévky Rybí polévka se zeleninou

Ingredience

500 g rybího masa (může být i hlava nebo odřezky)

1/2 celeru

2 mrkve

2 petržele

1 bobkový list

1 stroužek česneku

2 kuličky nového koření

40 g másla

1 řapíkatý celer

špetka soli

špetka pepře

Postup přípravy

1

Rybu vložte do hrnce. Přidejte nahrubou nakrájenou čtvrtku celeru, 1 mrkev, 1 petržel, celý stroužek česneku, bobkový list a nové koření. Osolte a opepřete.

2

Zalijte přibližně 1,5 litrem vody a pozvolna vařte, asi 30 minut. Poté vývar sceďte, oberte maso a naporcujte ho do polévky.

3

Zbytek zeleniny nakrájejte na nudličky, řapíkatý celer na kolečka a vše orestujte na másle.

4

Zalijte vývarem z ryb, dochuťte solí a pepřem. Vařte ještě 10 minut a podávejte.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4