Rybí pomazánka

Autor

Tomáš M.
Dvořiště
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0

Autorův příběh

Rybí pomazánka, to je u nás eregreen všech svačinek, ať už ve škole, nebo jako lehké jídlo na zahnání hladu než se dodělá oběd. Recept na ni je velmi jednoduchý a vlastně si jej můžete čímkoliv „vylepšit“ přesně podle vaši chuti. Babička sice říká, že mnohem lepší je jeho červená verze (používá ryby v rajčátku), ale u nás doma se osvědčila právě tato základní klasika.

Ingredience

1 plechovka makrel ve vlastní šťávě nebo oleji

200 g změklého másla

1 lžíce tatarská omáčka

2 lžičky hořčice

sůl

čerstvě mletý pepř

Autorův příběh

Rybí pomazánka, to je u nás eregreen všech svačinek, ať už ve škole, nebo jako lehké jídlo na zahnání hladu než se dodělá oběd. Recept na ni je velmi jednoduchý a vlastně si jej můžete čímkoliv „vylepšit“ přesně podle vaši chuti. Babička sice říká, že mnohem lepší je jeho červená verze (používá ryby v rajčátku), ale u nás doma se osvědčila právě tato základní klasika.

Postup přípravy

1

Ryby slijeme z konzervy a vykostíme je. Do misky si dáme změklé máslo, přidáme k nim ryby a zbytek ingrediencí. Poté si přichystáme ruční šlehač a šleháme asi minutu, dokud nám nevznikne krásně nadýchaná pomazánka. Nejlepší je s čerstvým kváskovým chlebem a jarní cibulkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 14. 8. od 8:00 do 20. 8. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/25_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4