Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rajčata nejprve oloupeme. Do jedné mísy nalijeme horkou vodu a do druhé studenou. Rajčata nejprve ponoříme do horké vody a to na 40 sekund. Pak je opatrně vyndáme a ponoříme hned do ledové vody. Rajčata oloupeme.
Oloupaná rajčata nakrájíme na drobno a dáme je dusit do hrnce. Dusíme je do měkka. Chilli papričky nařízneme, zbavíme semínek a nakrájíme na drobno. Přidáme je k rajčatům a podle potřeby podlijeme trochou vody.
Omáčku ochutíme solí, pepřem, cukrem, citronovou šťávou a lisovaným česnekem. Podle toho, jak pálivé jídlo máme rádi, přidáme chilli pastu.
Omáčku vaříme ještě tak dlouho, abychom zredukovali šťávu na minimum a přirozeně ji tak zahustili.
Hotovou omáčku hned podáváme.