Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Žloutek ochutíme solí podle chuti a vše rozkvedláme.
Listové těsto rozválíme na několik milimetrů silný plát a pomocí nože nařežeme asi centimetr silné tyčinky. Záleží však na nás, jak budou tyčinky široké a dlouhé. Ideální délka je 10 cm.
Připravíme si plech s pečicím papírem a vyskládáme na něj tyčinky. Tyčinky potřeme rozšlehaným vajíčkem, aby měly pěknou zlatavou barvu.
Dáme péct do předehřáté trouby na 180°C. Tyčinky pečeme dozlatova.
TIP: Udělejte více druhů tyčinek, například sýrové, s mákem, sezamem i kmínem.