Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Zkuste i variantu s hořkou čokoládou. Je výborná!
TIP 2: Pro milovníky RAW stravy máme také recept. Najdete jej zde.
Čokoládu nalámeme na kostičky. Připravíme si vodní lázeň. Do větší mísy dáme čokoládu, zalijeme ji Salkem a ochutíme medem.
Na hrnec s vodou položíme misku a za občasného míchání pozvolna vaříme, dokud se nám všechny suroviny nespojí.
Lískové oříšky je potřeba oloupat. Troubu předehřejeme na 200 °C. Na plech vyložený pečicím papírem nasypeme lískové oříšky a dáme je péct do vyhřáté trouby na 5 minut.
Hotové oříšky necháme trochu vychladnout a utěrkou sundáme slupku. Oříšky vhodíme do mixéru, ochutíme špetkou soli a poctivě mixujeme asi deset minut, dokud nám nevznikne jemná pasta.
Takto připravenou pastu vmícháme do čokoládového krému. Krém necháme krátce vychladnout a nalijeme do skleničky.