Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Pracovní plochu si pomoučíme bezlepkovou moukou, listové těsto bez lepku rukama prohněteme a a vyválíme tenký plát
Formou odměříme potřebnou velikost a těsto ořízneme s přibližně 2 cm okrajem dle výšky formy. Formu vymažeme máslem a vysypeme bezlepkovou moukou. Těsto opatrně přesuneme do formy a vytvarujeme.
Potřeme malinovým džem. Přidáme čerstvé maliny, zbylé těsto rozválíme a vykrájíme na úzké proužky.
Pomocí proužků vytvoříme na koláči mřížku. Proužky překládáme přes sebe, aby byla mřížka co nejkrásnější. Těsto následně potřeme rozšlehaným vyjíčkem
Koláč pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 20 minut, dokud nezezlátne.