Recepty Dezerty Pečené Rychlý štrúdl z listového těsta s jablky, skořicí, rozinkami a ořechy

Ingredience

3 jablka

1 balení skořicového cukru

1 lžíce rozinek

4 cl rumu na namočení rozinek

1 lžíce strouhanky

1 vejce na potření

Postup přípravy

1

Jablka i se slupkou nastrouháme nahrubo, přidáme skořicový cukr, rozinky namočené v rumu a vše promícháme.

2

Těsto rozbalíme, zaprášíme strouhankou, střed poklademe směsí a zabalíme.

3

Konce zahneme, aby směs nevytékala, a potřeme rozšlehaným vejcem.

4

Přemístíme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 190 °C asi 20 minut dozlatova.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4