Recepty Saláty Salát z okurek, brambor, máty a oliv

Ingredience

800 g brambor (typu A)
100 ml olivového oleje
2 okurky (větší)
mátové listy
sůl
mletý černý pepř
50 g zelených oliv
50 g černých oliv

Popis

TIP: Chuť ještě vylepšíte sýrem pecorino nebo parmazánem.

Postup přípravy

1

Očištěné brambory i se slupkou nakrájejte na plátky.

2

Vložte je do grilovacího tácku, osolte, opepřete a zakápněte olejem.

3

Grilujte do měkka, asi 20 minut.

4

Hotové brambory smíchejte s okurkou nakrájenou na plátky, s olivami a čerstvou mátou.

5

Dochuťte olivovým olejem, solí a pepřem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3