Recepty Předkrmy Studené Salát z řapíkatého celeru s rozinkami a ořechy

Ingredience

6 plátků bezlepkového chleba Vitacelia od Penamu

1 svazek řapíkatého celeru

1 balíček rozinek

1 hrst vlašských ořechů

1 tatarská omáčka (malé balení)

1 zakysaná smetana (větší balení)

sůl

Postup přípravy

1

Celer omyjeme a nakrájíme na malé kousky.

2

Ořechy nasekáme a přidáme k celeru spolu s umytými rozinkami. Vmícháme tatarskou omáčku a zakysanou smetanu, osolíme.

3

Nazdobíme plátky bezlepkového chleba.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4