Recepty Saláty Salát z růžičkové kapusty

Ingredience

1 lžíce oleje

2 špetky chilli

2 stroužky česneku

500 g růžičkové kapusty

250 g sterilovaných černých fazolí

½ litru zeleninového vývaru

Popis

Salát servírujte v salátové míse a podávejte samostatně nebo s libovolným pečivem.  

Postup přípravy

1

Ve velké pánvi na mírném ohni rozpalte olej. Přidejte chilli a česnek. Opékejte přibližně minutu.

2

Růžičkovou kapustu umyjte, nakrájejte a přidejte na pánev společně s černými fazolemi.

3

Vše zalijte vývarem a vařte 3-5 minut, dokud směs nezhoustne a kapusta není měkká.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4