Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Krevety uvařte v osolené vodě. Stačí 1 až 2 minuty, krevety by měly být růžové.
Pak je propláchněte ve studené vodě, dejte je do misky a smíchejte je s 1/2 lžičkou koření na krevety a 1 lžičkou citronové šťávy.
Misku překryjte potravinářskou fólií a nechte alespoň 20 minut odpočívat v lednici.
Smíchejte zbytek koření na krevety, citronovou šťávu, majonézu nebo jogurt a worchester.
Vychlazené krevety přidejte i s nakrájeným celerem, pórkem a salátem do dresinku. Podle potřeby dochuťte.
Servírujte na opečeném toustovém chlebu nebo v hamburgerové housce proložené lístky salátu.