Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Na sádle necháme zesklovatět cibuli s česnekem, přidáme na kostky nakrájené maso, které zaprášíme paprikou, kořením a posypeme solí. Maso osmahneme, dokud se ze všech stran nezatáhne, poté jej podlijeme trochou vody a necháme asi 90 min dusit, aby částečně změklo. Po 90 min k masu přidáme scezené kyselé zelí a přidáme opět vodu, aby se nám guláš nepřipaloval. Dusíme dalších 90 min, dokud vše nezměkne. V menší odměrce si připravíme mouku, kterou guláš zahustíme. Rozmícháme ji v troše vody, aby v ní nebyly hrudky, a přilijeme do guláše. Jídlo necháme probublat, dokud nezhoustne a podáváme s houskovým knedlíkem.