Recepty Hlavní jídla S masem Segedínský guláš

Ingredience

1 ks vepřové plece
cibule
sůl
celý kmín
5 ks nového koření
1 lžíce celého pepře
3 ks bobkového listu
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce mleté papriky
kysané zelí
smetana ke šlehání
slunečnicový olej (nebo sádlo)

Postup přípravy

1

Na oleji nebo sádle zpěníme cibuli dozlatova, na ni hodíme na kostky nakrájené plecko, okořeníme (kromě papriky); maso osmahneme dozlatova, vydusíme, zasypeme hladkou moukou a paprikou, znovu osmahneme, zalijeme vodou a vhodíme pokrájené zelí, dusíme do změknutí. Jakmile je guláš hotov, odstavíme a zalijeme šlehačkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3