Segedínský guláš
Autor
Karolína L.
Lovosice
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Segedín jsem se naučila vařit u své babičky, tohle je tak její recept, který jsem s úspěchy převzala.
Ingredience
1 ks vepřové plecko
cibule
sůl
kmín
5 ks nové koření
1 lžic pepř (celý)
3 ks bobkový list
2 lžic mouka hladká
1 lžic red paprika
kysané zelí bílé
šlehačka (ke šlehání)
olej nebo sádlo
Autorův příběh
Segedín jsem se naučila vařit u své babičky, tohle je tak její recept, který jsem s úspěchy převzala.
Postup přípravy
1
Na oleji nebo sádle zpěníme cibuli dozlatova, na ni hodíme na kostky nakrájené plecko, okořeníme (kromě papriky); maso osmahneme dozlatova, vydusíme, zasypeme hladkou moukou a paprikou, znovu osmahneme, zalijeme vodou a vhodíme pokrájené zelí, dusíme do změknutí. Jakmile je guláš hotov, odstavíme a zalijeme šlehačkou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4