Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Místo grilované papriky lze použít cuketu či lilek. Hovězí maso můžete nahradit grilovaným krůtím masem.
Hovězí roštěnec osolte a opepřete.
Maso zprudka ogrilujte po obou stranách tak, aby uvnitř zůstalo růžové, asi 3 minuty.
Nechte ho pod pokličkou nebo v troubě asi 10 minut odpočinout.
Mezitím na grilu ogrilujte proužky papriky.
Jablka nakrájejte na drobné kostičky, stejně tak šalotku.
Šalotku zpěňte v pánvi na lžíci olivového oleje.
Přidejte jablka, sůl, pepř, med a chilli papričku a chvíli restujte. Pokapejte balzamikovým octem a opět chvíli restujte.
Nakonec přidejte trošku kari. Promíchejte, stáhněte z ohně a nechte vychladnout.
Chléb potřete hrubozrnou hořčicí. Přidejte roštěnec nakrájený na plátky, grilovanou papriku a podávejte s jablečnou salsou.