Recepty Předkrmy Studené Sezamová bulka se salámem, salátem a ředkvičkami

Ingredience

3 celozrnné housky (se sezamem)
15 dkg salámu (uherského)
6 ředkviček
ledový salát (podle potřeby)
máslo (či margarín na potření)

Postup přípravy

1

Bulky si rozřízneme na polovinu a vnitřky namažeme máslem, případně margarínem. Salát i ředkvičky si pečlivě omyjeme, osušíme a nakrájíme – ředkvičky na tenké plátky a ledový salát na menší čtverečky. Nakrájíme si na kolečka i uherský salám, pokud ho nemáme předkrájený.

2

Na dolní stranu namazané bulky dáváme nejprve ledový salát, poté kolečka uherského sakámu, plátky ředkviček a na ně opět vrstvu ledového salátu. Přiklopíme horní polovinou bulky. Stejně postupujeme u dalších dvou zbylých bulek.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3