Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Silný rybí vývar

Ingredience

1 kapr (200 g masa, hlava a masité odřezy)
2 mrkve
2 kořenové petržele
¼ celeru
1 cibule
2 l vody

Postup přípravy

1

Hlavu kapra zbavíme očí a dáme ji do vody vařit společně s odřezky, masem, očištěnou mrkví, petrželí, celerem a rozpůlenou cibulí i se slupkou. Ta dá celému vývaru krásnou zlatou barvu.

2

Vše dáme vařit, ale dáváme pozor, aby voda nezačala vřít. Musí jen jemně probublávat. Vaříme 3 - 4 hodiny a průběžně sbíráme pěnu. Nakonec vývar scedíme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do15.03.2025.
Nakoupit online
2d 8h
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
Nabídka je platná do15.03.2025.
Nakoupit online
2d 8h
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
1 / 2